Meet the professionals

Persoonlijk

De professionals van Fuego Fireworks stellen zich graag aan u voor. Ons vaste team wordt ondersteund door een toegewijde groep van gecertificeerde en ervaren freelancers, een ieder brengt zijn of haar eigen deskundigheid mee wat resulteert in professionaliteit op de werkvloer. Gezamenlijk zijn zij de drijvende kracht achter Fuego Fireworks. 

Jasper Borsboom

Samen met Cecile is Jasper eigenaar van Fuego Fireworks. De passie voor vuurwerk zat er al vroeg in en door zijn ongelimiteerde enthousiasme is het gelukt om al op jonge leeftijd bij een echt vuurwerkbedrijf mee te lopen en daar voor lange tijd aan verbonden te blijven. Naast ervaring in het theater heeft Jasper jarenlang een klusbedrijf gehad om in zijn jongere jaren de werkzaamheden te kunnen combineren met vuurwerk en SFX shows.

Inmiddels komen de 2 rechterhanden en de ruim 25 jaar ervaring in het vuurwerk perfect van pas binnen Fuego Fireworks!

Cecile Borsboom

Cecile is samen met Jasper eigenaar van Fuego Fireworks. Door Jasper’s enthousiasme is Cecile tevens al op relatief jonge leeftijd in de wondere wereld van het vuurwerk beland. Cecile heeft jarenlang alle voorkomende kantoorwerkzaamheden verricht voor een vuurwerkbedrijf en daarnaast op locatie alle grote producties mee gewerkt. Hierdoor is er niet alleen veel kennis en ervaring ontstaan in de procedures en de wet- en regelgeving rondom vuurwerk, maar is er ook veel ervaring in de praktijk. Door ook werkzaamheden te verrichten voor andere disciplines op evenementen is haar kennis en ervaring erg verbreed.

Of het nou om een nieuwe workflow of om een technische tekening gaat, Cecile weet altijd raad!

Bauke Kuiper

Van jongs af aan was Bauke gefascineerd door vuurwerk. Wat ooit begon met het afsteken van kindervuurwerk groeide in zijn tienerjaren uit tot een passie voor de wereld van pyrotechniek. In de jaren die volgde bezocht hij internationale vuurwerkshows, beurzen en festivals en ontdekte hij zijn liefde voor showdesign. Door de jaren heen heeft Bauke een uitgebreid Europees netwerk opgebouwd wat de grondslag is geweest voor zijn uitgebreide productkennis. In 2017 besloot Bauke zijn hobby om te zetten in zijn werk. Als freelancer behaalde hij in Frankrijk zijn vuurwerkcertificaten. In 2018 volgden de Nederlandse certificeringen voor “Groot Vuurwerk” en “Pyrotechnische Speciale Effecten”. In 2022 heeft Bauke zich bij het team van Fuego gevoegd!